[ubermenu config_id="main" menu="352"]

LED Lighting

Creëer de ideale omgeving om te wonen, te werken en te ontspannen

Epatra levert complete LED verlichtingsoplossingen, van verlichting tot de besturing ervan, waarbij het milieu zo min mogelijk wordt belast. Epatra is jouw partner voor effectieve oplossingen waarbij duurzaamheid het sleutelwoord is. LED verlichting kan naadloos worden gekoppeld met andere apparatuur in het gebouw, zoals verwarming en airconditioning. Dit maakt het mogelijk om een heldere inzage te krijgen in energieverbruik en besparingen.

Draadloze besturing kan gebruikt worden in alle elektrische installaties en voor alle soorten verlichting. Bijkomend voordeel is dat bestaande bedrade systemen niet herbekabeld hoeven worden. Een eenvoudige aansluiting naar een draadloze router bied je de mogelijkheid om via WiFi de verlichting door middel van een smartphone of tablet te besturen.

Diverse producten binnen ons assortiment zijn zo ontworpen dat er totale vrijheid is voor het lichtontwerp. De lichtregelunits kunnen alle gangbare lampen dimmen of schakelen. Er is dus geen beperking, welk armatuur er ook gekozen wordt of hoe klein of groot het gebouw ook is. Tevens kan Epatra voorzien in complete systeemoplossingen door integratie en bediening van randapparatuur, zoals audiovisuele systemen, jaloezieën, projectoren of gebouwbeheersystemen. De systemen zijn eenvoudig te bedienen met elegante en innovatieve bedieningspanelen en touchscreens, of desgewenst met een afstandsbediening, smartphone of tablet. De bedieningspanelen worden in diverse stijlen en uitvoeringen of op maat aangeboden, zodat deze naadloos in de omgeving passen.

Normale verlichting beïnvloedt hoe we onze omgeving zien. Dynamische verlichting gaat nog een stap verder: die beïnvloedt ook hoe we denken en ons voelen. Dynamische verlichting bootst het natuurlijke ritme van dag en nacht na waarop ons lichaam reageert. Door de biologische kok positief te beïnvloeden, wordt het welzijn gestimuleerd en dat zorgt ervoor dat mensen zich alerter en frisser blijven voelen. Het systeem werkt door de kleurtemperatuur en intensiteit van het licht automatisch te veranderen in de loop van de dag. Dit wordt bereikt door het licht van twee verschillende lampen te mengen met een speciale optische technologie die een variërende balans van koel en warm licht creëert.

Epatra is distributeur van de kwaliteitsmerken LG Lighting, Rako en iLight.

Advies op maat? Neem dan contact met ons op! Producten/prijzen/voorraden? Login op ons portal.

LED Lighting: toepassingen en eigenschappen

Tiptoetspanelen

Touch screens

Rako Commercial Overview

LG LED Lighting

RAKO Whole House Overview

RAKO Wireless Overview

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur