[ubermenu config_id="main" menu="352"]

Diensten

Waarom zou je het zelf doen als wij er heel goed in zijn

Epatra noemt zich niet voor niets graag een dienstributeur. Een product alleen doorleveren is niet zo heel moeilijk, maar je resellers compleet ontzorgen is een ander verhaal. Onderstaande diensten zorgen ervoor dat wij jou alle werk uit handen (kunnen) nemen en dat je eigenlijk alleen maar hoeft te factureren richting je klant. Als je het hele presales traject zelf oppakt, is dit uiteraard ook geen enkel probleem. We onderscheiden ons sowieso met snelle levertijden en scherpe prijzen.

Bezoek aan je prospect of klant

Epatra heeft Key Account Managers in dienst die meekunnen naar het verkoopgesprek met jouw prospect of klant. Als je geen tijd hebt, gaan ze gewoon alleen, uit naam van jouw bedrijf, op bezoek.

Onze Key Account Managers zijn op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen, kennen de markt en kunnen een gedegen commercieel gesprek met de eindgebruiker voeren.

Epatra helpt je bij het ontwikkelen van meer business

Opstellen van je offerte

Als je geen expertise of tijd hebt om een offerte voor jouw klant op te stellen, dan doet onze Key Account Manager dat toch gewoon voor je.

De juiste producten en diensten, marktconforme prijzen en een compleet totaalplaatje zorgen ervoor dat je scoringskans optimaal is.

Epatra helpt je bij het scoren van mooie orders

Uitlevering van je opdracht

Epatra kan de order direct bij jouw klant afleveren. Dit scheelt je kosten, tijd en werk en je hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Wij zorgen ervoor dat de producten op de afgesproken dag en eventueel het afgesproken tijdstip bezorgd worden.

Epatra helpt je bij een efficiënte orderafhandeling

Installatie van je opdracht

Epatra heeft vakkundige installatietechnici in dienst die de verkochte audiovisuele apparatuur professioneel bij jouw klant kunnen installeren. Zo hoef je zelf geen monteurs in dienst te nemen en te trainen. En het gebeurt zeker weten goed, want onze mensen doen de hele dag niet anders.

Epatra helpt je bij het afleveren van vakwerk

Service richting je klant

Een klant winnen is één, een klant houden is de kunst. Dit realiseer je voornamelijk met een goede service. Een probleem of defect kan altijd ontstaan, de manier hoe je het oplost is de sleutel tot succes. Epatra heeft een aantal Service Level Agreements die jou en jouw klant kunnen ontzorgen. Reparatie, onderhoud en vervangende apparatuur zorgen ervoor dat jouw klant met een gerust hart kan presenteren.

Epatra helpt je bij een optimale klantrelatie

Factuur aan je klant

Het enige wat je zelf moet doen is de factuur sturen. Epatra factureert namelijk nooit rechtstreeks aan de eindgebruiker. Jouw klant is jouw klant en jij bent onze klant. Daar doen we geen concessies in. Is wel zo’n gerust gevoel, toch?

Epatra helpt je bij een gezonde win-winsituatie

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur