[ubermenu config_id="main" menu="352"]

Conen

Arnaud Gielen
International Sales Director
Conen Mounts

Wat heeft Conen doen besluiten om voor Epatra te kiezen?

Epatra is al ruim 8 jaar een trouwe, flexibele en gedegen distributeur van Conen die snel schakelt en inspeelt op de markt en meedenkt in kansen. Epatra staat voor de partners die ze vertegenwoordigt en maakt daarin weloverwogen en duidelijke keuzes. Dit wordt op open en juiste wijze gecommuniceerd. Eind 2013 hebben we dan ook, met veel vertrouwen, onze gezamenlijke samenwerking verder geintensiveerd.

Hoe bevalt de samenwerking met Epatra?

Epatra is een actieve en gedreven club. Het team van medewerkers is snel, klantgericht en er is veel contact. Aanvragen en kansen worden dan ook à weg direct omgezet. Er wordt gedacht in oplossingen in plaats van problemen en kansen in plaats van bedreigingen. Conen werkt met plezier samen met het gehele team van Epatra.

Welke meerwaarde heeft Epatra?

Als Duitse fabrikant zitten wij niet actief (genoeg) op de Nederlandse markt. Epatra is onze schakel hierin, zowel op het gebied van sales als marketing. Wij fabriceren kwalitatief hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen en hebben een zeer breed gamma aan hoogte verstelbare en/of verrijdbare mounts voor interactieve oplossingen. De Epatra medewerkers weten in gezamenlijk overleg de vele marktkansen en Conen producten goed samen te brengen.

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur