[ubermenu config_id="main" menu="352"]

Nieuw in BrightBooking: Analytics

door | mrt 6, 2018 | NL_Nieuws

GoBright lanceert een zeer interessante nieuwe functionaliteit binnen haar BrightBooking platform: Analytics. Analytics geeft allerlei waardevolle inzichten in het gebruik van de vergaderruimtes en werkplekken binnen de organisatie, zoals o.a.

  • Welke ruimtes worden er gereserveerd en hoe vaak?
  • Wat is de bezettingsgraad van de ruimtes en werkplekken?
  • Welke flexwerkplekken zijn er gebruikt en welke niet?
  • Welke ruimtes zijn gereserveerd maar kwam uiteindelijk niemand opdagen?

Deze informatie stelt beheerders in staat om het gebruik van de vergaderruimtes en flexplekken zo efficiënt mogelijk te maken en hierdoor uiteraard kosten te besparen. Daarnaast kunnen onnodige irritaties onder gebruikers van de werkplekken en vergaderruimtes tot een minimum worden beperkt. De Analytics functie wordt bij de volgende release van de BrightBooking software automatisch en gratis voor alle klanten beschikbaar.

Over BrightBooking

BrightBooking is een oplossing van GoBright. BrightBooking haalt maximaal rendement uit alle ruimtes en werkplekken. Het is een online platform waarmee zeer eenvoudig een passende ruimte of prettige werkplek opgezocht en gereserveerd kan worden. Dankzij de innovatieve app is een reservering altijd en overal vandaan in no time geregeld. De boeking wordt ook direct in de eigen persoonlijke agenda gezet. Intelligente sensoren voorkomen gereserveerde, maar toch onbezette ruimtes of werkplekken. En de indoor routing en mapping functionaliteit helpen om het kantoor efficiënt te gebruiken en meer over het gebouw te weten te komen. GoBright is gevestigd in Alblasserdam.

Meer weten over BrightBooking en Analytics? Bel voor een demonstratie op 088 – 26 26 126 of mail naar sales@gobright.eu.

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur