+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Fast Forward Deal

Scroll naar beneden

Scroll naar beneden

Lenovo ThinkSmart View: Twee halen, één betalen!

Actie loopt tot 30-06-2021

ThinkSmart View Teams Display is een smart device voor samenwerking dat samen met je pc werkt om al je administratieve taken uit te voeren. Samen met Microsoft heeft Lenovo dit eerste apparaat in zijn soort gemaakt om de bronnen van je pc vrij te maken.

Met een sfeervol touchscreen en de bekende Cortana spraakgestuurde slimme assistent, biedt het Teams Display een speciaal all-in-one-apparaat dat chats, oproepen, voicemail, videovergaderingen, planning en meer afhandelt. Je kunt het zien als je persoonlijke productiviteitsassistent voor de werkplek.

Lees ons nieuwsbericht over de ThinkSmart View voor meer informatie

Tijdelijke actie

Twee halen, één betalen!

Bestel via het Epatra Portal

Actievoorwaarden

– Actie loopt tot 30-06-2021
– Niet in combinatie met andere aanbiedingen / acties

Geselecteerd
Lenovo ThinkSmart View: Twee halen, één betalen!
Ander nieuws

Efficiënt workplace management in 2021: het kantoor als ontmoetingsplek

Dat workplace management dit jaar belangrijker wordt dan ooit staat vast. Maar hoe dit efficiënt toe te passen? Om dat te kunnen begrijpen, is het belangrijk te weten dat trends als de war on talent en de hybrid workplace ervoor gezorgd hebben dat het kantoor steeds vaker gebruikt wordt als een ontmoetingsplek.

Toshiba Tec ontvangt Partnercertificaat GoBright

Onlangs waren de heren van Toshiba Tec te gast in ons prachtige nieuwe pand. Tijdens hun bezoek kregen zij van dealermanagers Gregor Daane en Sander van Buuren als eerste Epatra reseller een partnercertificaat overhandigd. Daarmee is Toshiba Tec gecertificeerd voor het Epatra Benelux partnerprogramma voor GoBright en gekwalificeerd en getraind om de GoBright oplossingen te adviseren, demonstreren (in hun showroom of op locatie), verkopen, installeren en servicen.

GoBright Meet

Efficiënt en makkelijk vergaderingen inplannen en beheren dankzij Room Booking software.

Bijpraatsessie GoBright (Webinar)

Een platform als GoBright ontwikkelt zich in een razendsnel tempo door. Het valt niet mee om deze veranderingen bij te houden en daarom organiseren wij als service voor onze trouwe klanten deze bijpraatsessie.

GoBright lanceert nieuwe App

Mooi nieuws vanuit GoBright, zij hebben hun vernieuwde GoBright App gelanceerd. De herontworpen GoBright App heeft dezelfde frisse look & feel als de website en het GoBright Portal. Hij is nog gebruiksvriendelijker en intuïtiever dan de huidige app is. Zo kun je nu bijvoorbeeld, net als in het GoBright Portal, direct vanuit de interactieve Map een reservering maken.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden