+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Fast Forward Deal

Scroll naar beneden

Fast Forward Deal
Actie loopt van 03-02-2021 t/m 31-03-2021

Ter ere van het Epatra Fast Forward Event hebben Epatra, GoBright en LG de handen ineen geslagen en een mooie deal voor jullie samengesteld. Als je tussen 3 februari en 31 maart 2021 via ons Portal onderstaande producten bestelt, krijg je er een 1-jarige GoBright View licentie gratis bij.

GoBright View is een zeer complete, cloud based Digital Signage oplossing, die erg gebruiksvriendelijk is, intuïtief werkt en volgens de nieuwste inzichten is vormgegeven. Naast de standaard algemene toepassingen (bijv. mededelingen, reclames en actueel weer en verkeer) is een grote variëteit in het tonen van een specifieke informatiebehoefte (bijv. roosters, cijfers, dashboards en KPI’s) mogelijk.

 

De actiebundel kan bestaan uit:

LG WebOS display naar keuze

+ gratis 1-jarige GoBright View licentie

LG WP400 WebOS player

+ gratis 1-jarige GoBright View licentie

1ste jaar gratis

gebruik van de
View licentie van GoBright

 

GoBright View licentie

  • Deel data van de overige GoBright oplossingen met de medewerkers
  • Werk binnen hetzelfde GoBright platform
  • Creëer slides in de corporate huisstijl
  • Gebruik standaard widgets of programmeer eigen widgets
  • Wijs tags toe aan de schermen om gerichte content te tonen

Geef je bestelling door via ons portal

Actievoorwaarden

– Actie loopt van 03-02-2021 t/m 31-03-2021
– Niet in combinatie met andere aanbiedingen / acties
– Alleen geldig voor bestellingen geplaatst in het portal met actieartikelnummer 102460 (GB-VIEW-001-FASTFORWARD)

Geselecteerd
Fast Forward Deal
Ander nieuws

Wij gaan verhuizen!

Na ruim 25 jaar is het zover, Epatra gaat verhuizen! We verlaten onze diverse panden aan de Ohmweg en verhuizen naar een prachtig nieuw onderkomen in ons vertrouwde Alblasserdam. Vooral qua logistiek kon het écht niet meer en gaan we er enorm in ruimte en efficiency op vooruit.

Vogel’s outdoor montageoplossingen voor LG displays XE4F-serie

Vogel’s heeft een aantal outdoor bevestigingsoplossingen ontwikkeld speciaal voor de 49″ en 55″ LG Outdoor digital signage displays uit de XE4F-serie. De vloerstandaards, muurbeugels en het robuuste frame wat rond het display geplaatst wordt, zijn allen weerbestendig.

Lancering nieuwe portal GoBright

Eind november heeft GoBright hun vernieuwde, herontworpen en verbeterde Portal gelanceerd. Het huidige GoBright portal en het nieuwe portal zullen een aantal maanden naast elkaar blijven werken. Dit betekent dat alle bedrijfsinformatie, instellingen en reserveringen voorlopig in beide portals te gebruiken zijn. Op deze manier kun je wennen aan het nieuwe portal, voordat je definitief overstapt.

Ga eenvoudig, snel én veilig back to work met ScreenBeam

In de huidige anderhalve meter wereld is het belangrijk dat je veilig, maar ook snel en eenvoudig aan het werk kunt. ScreenBeam maakt dit mogelijk door hun universele oplossingen voor draadloos presenteren. Met één druk op de knop verbind je alle soorten mobiele apparaten met displays of projectors in de ruimte. Uniek hieraan is dat er geen apps, kabels, connectors of afstandsbedieningen meer nodig zijn.

Webinar Desk Management

Een webinar over alle mogelijkheden van GoBright Desk Management. Onze dealermanagers Gregor Daane en Kim De haes verzorgen de presentatie.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden