+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

End of the Year Signage deal

Scroll naar beneden

End of the Year Signage Deal

Actie geldig van 04-10-2022 t/m 31-12-2022

Epatra Benelux, GoBright en LG hebben opnieuw de handen ineen geslagen en een exclusieve deal samengesteld. Als je in het laatste kwartaal van 2022 via ons Portal onderstaande producten bestelt, krijg je er een 1-jarige GoBright View licentie gratis bij. Maar dat is niet alles. Ook Chief heeft zich bij deze deal gevoegd. Je krijgt bij aankoop van onderstaande producten ook een gratis wandbeugel! 

De actiebundel kan bestaan uit:

  • LG WebOS display naar keuze + gratis 1-jarige GoBright View licentie & Chief RMF2/RXF2
  • LG WP402 WebOS player + gratis 1-jarige GoBright View licentie & Chief RMF2/RXF2

GoBright View is een zeer complete, cloud based Digital Signage oplossing, die erg gebruiksvriendelijk is, intuïtief werkt en volgens de nieuwste inzichten is vormgegeven. Naast de standaard algemene toepassingen (bijv. mededelingen, reclames en actueel weer en verkeer) is een grote variëteit in het tonen van een specifieke informatiebehoefte (bijv. roosters, cijfers, dashboards en KPI’s) mogelijk.

Chief is een marktleider op het gebied van AV-wandbeugels, opslag- en accessoire oplossingen met tientallen jaren bewezen uitmuntendheid.

+

GoBright View licentie

  • Deel data van de overige GoBright oplossingen met de medewerkers
  • Werk binnen hetzelfde GoBright platform
  • Creëer slides in de corporate huisstijl
  • Gebruik standaard widgets of programmeer eigen widgets
  • Wijs tags toe aan de schermen om gerichte content te tonen

Geef je bestelling door via ons Portal

Actievoorwaarden

– Actie loopt van 04-10-2022 t/m 31-12-2022
– Niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties
– Alleen geldig voor bestellingen geplaatst in het portal met actie-artikel-nummer 102460 (GB-CH-001-EYSD)

Geselecteerd
End of the Year Signage Deal
Ander nieuws

Epatra & LG Golfevents

Wij kijken terug op twee fantastische events en kijken nu al uit naar volgend jaar, want dan doen we het gewoon weer over!

Epatra Benelux officieel distributeur van Jupiter

Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met Jupiter. Jupiter is al meer dan 40 jaar wereldleider op het gebied van videowallprocessoren en met name grootformaat 21:9 ultrabrede LCD-schermen met één paneel.

Nieuwe partner toegevoegd: Computacenter ontvangt Partnercertificaat GoBright

We voegen wederom een nieuwe partner toe aan ons Epatra Benelux partnerprogramma voor GoBright: Computacenter! Computacenter is een toonaangevende onafhankelijke technologiepartner voor grote ondernemingen en organisaties in de publieke sector. Sander van Duuren heeft onlangs het partnercertificaat overhandigd. Daarmee is Computacenter een Epatra reseller die is gekwalificeerd en getraind om de GoBright oplossingen te adviseren, demonstreren (in hun showroom of op locatie), verkopen, installeren en servicen.

Uitleg 2FA Epatra portal

Enige tijd geleden is de portal voorzien van Two-Factor Authentication (2FA). Epatra eist een hoge mate van dataveiligheid en toepassing van 2FA is daarin een belangrijke stap. Daarnaast is het wachtwoordbeleid strenger geworden. Deze nieuwe manier van inloggen is voor sommige gebruikers even wennen en daarom geven we hieronder een nadere uitleg.

Epatra exclusief distributeur Valarea softwareplatform

Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een exclusieve distributieovereenkomst gesloten met Re Mago Ltd voor de Beneluxmarkt. Epatra Benelux zal hun cloudgebaseerde Valarea-softwareplatform voor vergaderen, dat geoptimaliseerd is voor lokale en remote teams, gaan distribueren en promoten.

Social media

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

De aanvraag is succesvol verzonden