[ubermenu config_id="main" menu="352"]

BenQ ST860K: Grootformaat Digital signage-display

door | feb 12, 2018 | NL_Nieuws

BenQ, de expert voor led-displays, breidt zijn Smart Signage-serie uit met een Large Format model met een beeldschermdiagonaal van 218,4 cm / 86”. De nieuwe ST860K imponeert bij veelzijdige Digital Signage toepassingen, van reclame in de horeca, acties in de retail tot informatiebord in bedrijven. In de Smart Signage-serie biedt BenQ all-in-one displays, die zijn voorzien van alle mogelijke functies en hulpmiddelen voor het gemakkelijk installeren en efficiënt beheren van digitale reclame- en informatiesystemen en voor het maken van creatieve content. De BenQ ST860K is vanaf begin maart voor een prijs van 7.099 euro incl. btw te koop.

De BenQ ST860K heeft een 4K UHD resolutie (3840 x 2160) in 16:9 verhouding. Dankzij de gebruikte IPS-technologie zorgt de horizontale en verticale zichthoek van 178° ervoor dat klanten of passanten steeds een perfect zicht op de boeiende inhoud hebben. De ST860K is ondergebracht in een stabiele zwarte behuizing, zodat deze in portret- en landschapsmodus kan worden gebruikt.

X-Sign 1.6 voor Android™ en Windows – content voor signage maken, beheren en afspelen
Met de meegeleverde X-Sign app is het mogelijk om content op maat te maken, met minimale inspanning en middelen. De software is zo opgebouwd dat ook nieuwe gebruikers met behulp van meer dan 140 meegeleverde templates snel creatieve resultaten bereiken. De 4K-templates van X-Sign zijn optimaal geschikt voor het integreren van 4K-foto’s en -video’s. Zo zorgen ze voor een perfecte presentatie op het 4K Smart Signage-display ST860K. Met de optioneel beschikbare cloudsoftware van X-Sign Manager is het mogelijk om de inhoud tot op de seconde precies te beheren – ongeacht de locatie. Behalve de content slaat BenQ X-Sign ook alle gemaakte tijdschema’s en instellingen van de beeldinhoud op. In tegenstelling tot bij lokale serveroplossingen bestaat er zo geen risico dat er gegevens verloren gaan.

Android™ 6.0 besturingssysteem op maat
Het speciaal voor het Smart Signage-display ST860K aangepaste besturingssysteem Android™ 6.0 biedt samen met de ingebouwde 16 GB opslagruimte de mogelijkheid handige apps te installeren, bijvoorbeeld een browser of mediaspeler. Met de meegeleverde app WPS Office kunnen bestandsformaten als pdf of Microsoft Word, PowerPoint en Excel worden geopend. De inhoud kan naar eigen keuze uit de interne opslagruimte worden geladen, vanaf een usb-stick of via het netwerk.

Centrale aansturing
Door de MDA (Multiple Display Administrator) software en een LAN-beheerfunctie kunnen tegelijkertijd afzonderlijke of meerdere Smart Signage-displays via een netwerkinterface worden beheerd. De beheerder kan zo de functionaliteit van de displays vanaf zijn eigen werkplek aansturen. Daarnaast bewaakt de MDA-software de toestand van de displays. Bij de ST860K is in de MDA de functie tijdschakeling beschikbaar, waarmee heel gemakkelijk gepland kan worden welke inhoud wanneer op de afzonderlijke schermen wordt getoond.

Dit nieuwe Smart Signage model heeft twee geïntegreerde luidsprekers van 10 watt. Het beschikt over de ingangen Line in (L/R), Power AC, 4x HDMI, een RJ45, en 4x usb type A (afspelen). Als uitgang voor digitale audio is een lineout van 3,5 mm beschikbaar.

BenQ garandeert voor de ST860K een omwisselservice op locatie gedurende 3 jaar.

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur