AVer

Olivier Fontana
Sales manager France & Benelux.
AVer

Waarom heeft AVer besloten om samen te werken met Epatra?

Epatra heeft hetzelfde profiel als onze distributeurs in andere West-Europese landen, waarmee we al jaren zeer goed samenwerken. We zijn er dan ook van overtuigd dat we succesvol in Nederland zullen zijn met Epatra als partner. Het eerste contact met Epatra was met Jurgen Quaak en Sander Moret en het klikte meteen. Epatra beschikt over de gewenste lokale connecties en technische kennis om onze oplossingen efficiënt te verkopen. Onze USB-camera’s en codecs voor videoconferentie komen perfect overeen met de audio video achtergrond van Epatra en het lijdt dan ook geen twijfel dat het Epatra netwerk van resellers belangstelling heeft voor de Aver oplossingen.

Hoe bevalt de samenwerking met Epatra?

Menselijk, veel interactie en open. Ik spreek met mensen die altijd bereid zijn om meer te leren, meer te verkopen en met een zeer gedegen technische kennis. Hun proactiviteit en professionaliteit zijn zeer goed! Ik zie gemotiveerde mensen en een goed team om mee samen te werken.

Welke meerwaarde heeft Epatra?

Ons kantoor is gevestigd in Parijs en voor ons is het dan ook belangrijk dat Epatra lokaal werkt. Daarnaast kunnen we op Epatra vertrouwen vanwege hun grondige kennis van de producten en kennis van de Nederlandse markt. Epatra is een distributeur die elk aspect van distributie beheerst en dat maakt hun kracht zo groot.

Epatra B.V.
Ohmweg 63
2952 BB Alblasserdam
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra B.V.
Spoorstraat 56F
8271 RH IJsselmuiden
Nederland
Tel: +31(0)78 - 68 11 420
E-mail: info@epatra.eu
Website: www.epatra.eu

Epatra BVBA
Singel 5
2550 Kontich
België
Tel: +32(0)3 - 808 08 35
E-mail: info@epatra.be
Website: www.epatra.be

ACE AV
Bergkällavägen 34
192 79 Sollentuna (Stockholm)
Zweden
Tel: +46 (0)8 - 4463720
E-mail: info@aceav.se
Website: www.aceav.se

Epatra, dé audiovisuele dienstributeur