+31(0)78 - 68 11 420 // +32(0)3 – 808 08 35 info@epatra.eu

Aanvraag snoeppot of vulling

Aanvraag snoeppot of vulling

Heb jij de Epatra snoeppot nog niet op je afdeling? Dan wordt het hoog tijd om hem aan te vragen. Of staat hij al op je afdeling, maar moet hij nodig bijgevuld worden?

Vul onderstaand formulier in en we regelen het voor je.


  Geselecteerd
  Aanvraag snoeppot of vulling
  Ander nieuws

  Epatra & LG Golfevents

  Wij kijken terug op twee fantastische events en kijken nu al uit naar volgend jaar, want dan doen we het gewoon weer over!

  Epatra Benelux officieel distributeur van Jupiter

  Smart Office distributeur Epatra Benelux heeft een distributieovereenkomst gesloten met Jupiter. Jupiter is al meer dan 40 jaar wereldleider op het gebied van videowallprocessoren en met name grootformaat 21:9 ultrabrede LCD-schermen met één paneel.

  End of the Year Signage Deal

  Epatra Benelux, GoBright en LG hebben opnieuw de handen ineen geslagen en een exclusieve deal samengesteld. Als je in het laatste kwartaal van 2022 via ons Portal onderstaande producten bestelt, krijg je er een 1-jarige GoBright View licentie gratis bij. Maar dat is niet alles. Ook Chief heeft zich bij deze deal gevoegd. Je krijgt bij aankoop van onderstaande producten ook een gratis wandbeugel!

  Nieuwe partner toegevoegd: Computacenter ontvangt Partnercertificaat GoBright

  We voegen wederom een nieuwe partner toe aan ons Epatra Benelux partnerprogramma voor GoBright: Computacenter! Computacenter is een toonaangevende onafhankelijke technologiepartner voor grote ondernemingen en organisaties in de publieke sector. Sander van Duuren heeft onlangs het partnercertificaat overhandigd. Daarmee is Computacenter een Epatra reseller die is gekwalificeerd en getraind om de GoBright oplossingen te adviseren, demonstreren (in hun showroom of op locatie), verkopen, installeren en servicen.

  Uitleg 2FA Epatra portal

  Enige tijd geleden is de portal voorzien van Two-Factor Authentication (2FA). Epatra eist een hoge mate van dataveiligheid en toepassing van 2FA is daarin een belangrijke stap. Daarnaast is het wachtwoordbeleid strenger geworden. Deze nieuwe manier van inloggen is voor sommige gebruikers even wennen en daarom geven we hieronder een nadere uitleg.

  Social media

  Neem contact met ons op

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op

  De aanvraag is succesvol verzonden